Hlavní obsah

Houkající policejní vůz v Ostravě smetl auto. Inspekce hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Generální inspekce bezpečnostních sborů hledá svědky květnové nehody policejního vozu a osobního auta v Ostravě. Policisté jeli se spuštěnými majáky v civilním autě. Jeden člověk byl při nehodě zraněn.

Policejní vůz narazil do autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala 5. května odpoledne v Ostravě-Vítkovicích, na křižovatce ulic 1. Máje a Pohraniční u tramvajové zastávky Pohraniční.

„Generální inspekce bezpečnostních sborů prověřuje dopravní nehodu mezi policejním vozidlem v civilním provedení zn. Škoda Yeti, červené barvy, a civilním vozidlem zn. Renault Megane Scenic, modré barvy,“ uvedla v úterý mluvčí inspekce Ivana Nguyenová.

Po dálnici D1 v Ostravě se prohánělo stádo kozlů

Domácí

Podle ní byl zraněn řidič osobního auta, do kterého policisté narazili. K jakému případu měli namířeno, inspekce neuvedla. Obviněn zatím nikdo nebyl.

Foto: Generální inspekce bezpečnostních sborů

Policejní vůz narazil do auta.

Inspekce hledá svědky nehody, kteří jsou na zveřejněném videozáznamu. Především pak dva, muže a ženu, kteří chtěli přímo před nehodou přejít silnici, ale protože slyšeli houkající auto, neučinili tak. V záznamu jsou ale špatně vidět, protože jsou za označníkem zastávky.

Svědci se mohou ozvat na GIBS na číslo 974 839 734.

Reklama

Výběr článků

Načítám