Hlavní obsah

Hasiči zveřejnili fotky nabouraného policejního BMW

– Brno • Aktualizováno

Hasiči Jihomoravského kraje zveřejnili fotografie nabouraného policejního BMW i8. Galerie se objevila ne jejich webu, původně fotky nechtěli zveřejnit s odkazem na kolegialitu. Při nehodě se zranil policista a zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš.

Foto: HZS Brno

Nehoda se stala na konci května.

Článek

„O fotografie měla veřejnost velký zájem, a tak jsme jednali s Generální inspekcí bezpečnostních sborů o jejich zveřejnění. Byly ale součástí spisu a povolení jsme dostali teprve dneska,“ řekl Novinkám mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Podle něj jsou fotografie foceny tabletem, který za tmy nedělá příliš dobré snímky.

Foto: HZS Brno

Nehoda se odehrála 29. května v Brně. Hybridní vůz za čtyři milióny korun, který měla policie půjčený, sjel do potoka v brněnských Chrlicích poté, co řidič kvůli mozkové příhodě nezvládl řízení.

Foto: HZS Brno

Policista stále zůstává v nemocnici. Už ji ale opustil zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš. Jak uvedla Česká televize, stalo se tak na jeho vlastní žádost.

Foto: HZS Brno

Kruliš doprovázel prezidenta Miloše Zemana na cestě po Jihomoravském kraji. Policie údajně nabídla prezidentově doprovodu ukázku policejní techniky.

Foto: HZS Brno

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám