Hlavní obsah

Dvojice se dobývala k řidiči autobusu a napadla kriminalistu. Policie hledá svědka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalistu mimo službu napadla v polovině května dvojice v autobusu MHD v Praze. Policista se je snažil umravnit, když byli vulgární na řidiče. Nakonec je zpacifikoval a nyní jim hrozí až čtyřleté vězení.

Napadení v autobuse a hledaný svědekVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž se ženou jeli 10. května autobusem a slovně uráželi šoféra autobusu a snažili se dostat k němu do kabiny. Ve stanici Želivského k nim přišel policista ve svém volnu a prokázal se odznakem. Následně dvojici zadržel.

Muž močil v Brně na ulici a pak surově zbil strážnice. Útok zachytily kamery

Krimi

„Během zákroku dvojice policistu fyzicky i vulgárně napadla a snažila se z místa utéct. Kolega je na místě zpacifikoval a následně oba předal přivolané uniformované policejní hlídce,“ informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Hledaný svědek

Pětačtyřicetiletý muž a sedmatřicetiletá žena jsou podezřelí z násilí na úřední osobě. Vyšetřovatelé by však potřebovali hovořit se svědkem, který si celý incident zřejmě natáčel. Pakliže někdo zná jeho totožnost, nechť informace předá na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám