Hlavní obsah

Dva muži s nožem ráno přepadli stánek a hernu na Chomutovsku

– Chomutov

Dva muži v sobotu ráno přepadli novinový stánek v Chomutově a hernu v Hoře svatého Šebestiána na Chomutovsku. Prodavačku a obsluhu ohrožovali nožem, nikdo z nich ale nebyl zraněn. Od stánku pachatelé utekli bez peněz, v herně ukradli 13 000 korun. Oba muži zatím policii unikají, sdělila krajská policejní mluvčí Petra Trypesová.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Pachatelé přišli krást do stánku s novinami ve Zborovské ulici naproti magistrátu v 06:54, personál stánku ohrožovali nožem. "Duchapřítomná žena spustila signalizační zařízení a oba pachatelé z místa činu vzápětí utekli bez finanční hotovosti," uvedla mluvčí.

Poté se dvojice přesunula do zhruba 17 kilometrů vzdálené Hory svatého Šebestiána, kde muži požadovali vydání peněz v tamní herně. "Jeden z nich obsluhující personál ohrožoval nožem. Ten mu vzápětí vydal z příručního trezoru hotovost ve výši 13 000 korun," doplnila Trypesová.

Pachatelům je mezi 25 a 30 lety. První z nich podle svědků měří asi 180 centimetrů, má střední postavu a tmavší pleť. Na sobě měl tmavé oblečení s dlouhým rukávem, šedou čepici bez kšiltu, tmavé rukavice a černé sportovní boty s bílým motivem. Druhý měl kšiltovku s bílým logem, světle modré rifle a tmavou mikinu s kapucí s červenožlutým nápisem ve tvaru trojúhelníku.

Policie žádá případné svědky, kteří podezřelé viděli, aby se ozvali na tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám