Hlavní obsah

Dodávka na D8 narazila do kamionu, dva lidé zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice
Aktualizováno

Dva lidé zemřeli ve čtvrtek kolem poledne při nehodě na dálnici D8. Dodávka tam zezadu narazila do kamionu. Jeden člověk utrpěl zranění.

Foto: Vojtěch Hájek, ČTK

Tragická nehoda na 45. kilometru dálnice D8 směrem na Prahu

Článek

Nehoda se stala na 45. kilometru ve směru na Prahu.

„Při střetu nákladního vozu a dodávky utrpěly dvě osoby zranění neslučitelná se životem, kterým bohužel na místě podlehly. Bližší okolnosti a příčina uvedené nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ sdělila mluvčí policie Pavla Kofrová.

Foto: Vojtěch Hájek, ČTK

Na místě se střetla dodávka s kamionem, dva lidé nehodu nepřežili.

Chvíli předtím se na dálnici stala nehoda na 44,5 kilometru v opačném směru, dva lidé jsou zranění. Dálnice byla v obou směrech uzavřená. Zprovozněna byla kolem 17. hodiny. V obou směrech se tvořily dlouhé kolony.

Mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník řekl, že jeden cestující dodávky utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel, další osoba zemřela po neúspěšné resuscitaci. Řidič kamionu byl odvezen do litoměřické nemocnice s lehkým zraněním, stejně jako dva lidé, kteří havarovali ve směru na Ústí nad Labem.

Kamion na D1 přejel do protisměru a smetl tři auta. Dva lidé zemřeli

Krimi

Dva lidé zemřeli v úterý také na dálnici D1. Podle předběžných informací tam kamion z neznámých příčin přejel do protisměru, kde se střetl se třemi auty.

V jednom z nich zemřeli dva lidé, další tři byli zraněni. Dálnice byla několik hodin uzavřena.

Následky tragické nehody na D1 u Velkých PopovicVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám