Hlavní obsah

Dívka řezala puntem zatáčku na Tachovsku, smyk ji poslal do rybníka

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doly

Policisté vyšetřují nehodu devatenáctileté řidičky, která spadla s autem do rybníka v obci Doly na Tachovsku. Nehoda se obešla bez vážných zranění, řidička měla vedle sebe spolujezdkyni, obě byly v nemocnici jen preventivně na vyšetření. Podle policie dívka dostala smyk, když jela příliš rychle zatáčkou.

Foto: Policie ČR

Fiat skončil v rybníku po smyku v zatáčce

Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek odpoledne, když řidička se spolujezdkyní jely v autě značky Fiat Punto ve směru od obce Bor.

„Z dosavadního šetření vyplývá, že při projíždění prudké levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla stavu a povaze komunikace, vozidlo uvedla do smyku a následně vyjela vpravo, přejela travnatý pás a havarovala v místním rybníce,” sdělila v pátek mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Řidička prorazila zábradlí a utopila auto v rybníku u Prahy

Krimi

Řidička i spolujezdkyně vyvázly bez vážných zranění, na místě nehody je ošetřila záchranná služba. „Obě mladé ženy převezla do nemocnice na preventivní vyšetření,” upřesnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Řidička havarovala v obci Doly

Dechová zkouška byla negativní, škodu vyšetřovatelé vyčíslili na 90 000 korun. Auto dostali ven z rybníka hasiči pomoci těžké techniky.

„Nehodou se dopravní policisté i nadále zabývají,” dodala Jiroušková.

Reklama

Související články

Fekální vůz skončil v Jevanech v rybníku

Z rybníka v Jevanech v okrese Praha-východ vytahovali hasiči v pátek dopoledne fekální vůz, pod kterým se utrhl kus břehu. Kvůli fekáliím museli rovněž položit...

Výběr článků

Načítám