Hlavní obsah

Dívčí rvačka na benzínce ve Varech: Bily se baseballovou pálkou a tahaly za vlasy

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Tahání za vlasy, kopnutí do zad i údery baseballovou pálkou provázely divokou rvačku čtyř mladých žen u benzínové stanice v Karlových Varech. Na místě zůstala zraněná 21letá žena, kterou zdravotníci přepravili do nemocnice. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví. Navíc jednu z účastnic bitky přivezla autem k výslechu na policii kamarádka bez řidičáku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O incidentu z poloviny listopadu informovala v pátek mluvčí policie Eva Valtová. Co bylo motivem drsné šarvátky čtyř žen ve věku od 20 do 23 let, policie neuvedla, vyšetřovatelé se omezili na popis děje.

Nejdřív přišla 22letá žena k o rok mladší dívce a zaútočila na ni baseballovou pálkou. „Po několika úderech měla napadená žena útočnici chytit za vlasy, kdy následkem toho 22letá žena upadla na zem a z ruky jí vypadla pálka. Toho měla mladší žena využít, zvednout jí a několikrát ženu udeřit,“ uvedla Valtová.

Násilník ze Sokolovska vymlátil z muže baseballovou pálkou klíče od auta

Krimi

Vzájemné napadání chvíli pokračovalo, načež se do konfliktu přidaly další dvě ženy, které tam byly se zmíněnými sokyněmi. „Třiadvacetiletá žena měla jednu z žen táhnout za vlasy k vozidlu a dvacetiletá druhou kopnout do zad,“ upřesnila mluvčí.

Pak všechny s útočením přestaly a tři z místa odjely. Zůstala tam 21letá dívka, která utrpěla zranění a zdravotníci ji přepravili k ošetření do nemocnice. Rozsah a charakter zranění policie neupřesnila.

Těhotná žena povzbuzená pervitinem házela v Praze z balkonu dlažbu

Krimi

Bitka u benzínky měla ještě následující den dohru. Dvacetiletá dívka, která podle svědectví u benzínky kopla do zad jednu ze sokyň, měla dorazit k výslechu na policejní služebnu.

„Do areálu ji přivezla o rok starší kamarádka, a to i přes značku zákaz vjezdu všech vozidel s dodatkovou tabulkou mimo vozidla policie. Z tohoto důvodu byla policisty zastavena a kontrolována. Následnou lustrací bylo zjištěno, že za volant usedla i přes platný zákaz řízení všech motorových vozidel,“ popsala Valtová.

Australské matky se popraly kvůli debatě o koronaviru. Skončily v bezvědomí

Koktejl

Policie případ řeší ve zkráceném řízení a všem čtyřem ženám tzv. sdělila podezření z výtržnictví. Jednadvacetileté a o rok starší ženě k tomu přidala pokus o ublížení na zdraví a ještě 21letá účastnice rvačky se k tomu má zodpovídat z maření úředního rozhodnutí.

„V případě prokázání viny hrozí 22leté a o rok mladší ženě až tříletý trest odnětí svobody. Další podezřelé dvojici hrozí až dva roky,“ dodala Valtová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám