Hlavní obsah

Těhotná žena povzbuzená pervitinem házela v Praze z balkonu dlažbu

Novinky, kub
Praha

Jako výtržnictví a pokus o ublížení na zdraví vyšetřují policisté čtvrteční incident z Bartoškovy ulice v Praze 4, kam je přivolali svědci kvůli dlažebním kostkám létajícím z jednoho z balkonů na ulici, kudy chodili lidé. Hlídka našla v bytě ve 3. patře podezřelou ženu, která je těhotná a měla pozitivní test na povzbuzující drogu pervitin.

Foto: Policie ČR

Policie u těhotné ženy zjistila pervitin.

Článek

Policisté po oznámení na tísňové lince našli na chodníku a přechodu pro chodce celkem osm dlažebních kostek a větší kámen.

„Svědci viděli, jak z balkonu ve třetím patře hází nějaká žena dlažební kostky i přesto, že po chodníku a na přechodu v tu dobu chodili lidé. Naštěstí žádná z dlažebních kostek nikoho nezranila,“ sdělila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Tříletou dceru rdousila kabelem a ubodala nůžkami. Po pervitinu na mě sáhl satan, řekla

Krimi

Podezřelou ženu (25) v bytě našli, incident ale odmítala, protože je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Jenže kromě svědků i její přítel, který byl také v bytě, hovořil jinak.

Foto: Policie ČR

Dlažební kostky házela žena v Praze z balkonu.

„Jelikož se žena chovala nestandardně, provedli u ní test na drogy. Pro policisty byl výsledek překvapením. Nečekali, že ho žena ve čtvrtém měsíci těhotenství bude mít pozitivní na metamfetamin,“ upřesnila mluvčí.

Zpěvák Dan Horyna: Být závislý je náročné, bolí to a člověk je osamělý

Kultura

Policisté zavolali záchranku, která ženu převezla k lékařskému ošetření. Případ policie vyšetřuje jako výtržnictví a pokus o ublížení na zdraví, za což ženě může hrozit až tříletý trest vězení.

Foto: Policie ČR

Dlažební kostky házela žena ze 3. patra.

„Byl přibrán i znalec z oboru psychiatrie,“ dodala Siřišťová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám