Hlavní obsah

Muž v Karlových Varech sáhl ženě se sluchátky pod sukni. Z leknutí ho polila kávou

Novinky, kov

Policie požádala o pomoc při pátrání po muži, který údajně obtěžoval ve čtvrtek ráno ženu v Karlových Varech. Podle její výpovědi jí sáhl pod sukni.

Foto: Milan Malíček, Právo

Karlovy Vary (ilustrační foto)

Článek

K incidentu podle ženy došlo ve čtvrtek po půl šesté ráno na stezce z Horního vlakového nádraží směrem na Ostrovský most.

„Využít měl nepozornosti poškozené, neboť měla v uších sluchátka s puštěnou hudbou a neslyšela díky tomu přicházejícího muže. Zezadu k ní měl přistoupit a sáhnout jí pod sukni. Poškozená žena se zalekla, polila ho horkou kávou a poté z místa utekla,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Žena útočníka popsala jako o muže bílé pleti ve věku mezi 30 až 37 lety, přibližně 170 cm vysoké štíhlé postavy. Měl hnědé vlasy a modré oči. Na sobě měl kraťasy tmavé barvy a modrobílé pruhované tričko.

„Kriminalisté žádají případné svědky, kteří se v této lokalitě v době od páté do šesté hodiny ranní dne 29. července pohybovali či projížděli vozidlem s autokamerou nebo si všimli osoby odpovídající výše uvedenému popisu, aby poskytli informace či případné záznamy z kamer,“ doplnila Valtová.

Svědci mohou kontaktovat kriminalisty na telefonním čísle 607 012 753 nebo volat na bezplatnou tísňovou linku 158, případně se obrátit na kteroukoli policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám