Hlavní obsah

Devítiletá dívka nepřežila srážku s tramvají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tragicky skončila čtvrteční večerní srážka tramvaje a devítileté holčičky nedaleko stanice hromadné dopravy U Kříže v Praze 8. Tramvaj zachytila dívenku tak nešťastně, že skončila pod vozem. Svým zraněním podlehla v nemocnici. Smrtí skončila také nehoda autobusu a chodce v Praze 9.

Článek

"Dívka vběhla do jízdní dráhy vyjíždějící tramvajové soupravy číslo 24 ze zastávky," uvedla pražská policejní mluvčí Iva Knolová.

"Děvčátko utrpělo velice těžké poranění na hlavě, silně krvácelo a bylo v bezvědomí. Při převozu do nemocnice v Praze Motole na dětské oddělení jsme ji připojili na dýchací přístroje, stav holčičky byl ale kritický. Dle našich informací dítě asi hodinu po předání v nemocnici zemřelo," uvedla mluvčí pražských záchranářů Simona Cigánková.

Stejně tragickým koncem skončila srážka autobusu a mladého muže na přechodu pro chodce na křižovatce ulic Zálužská a Kolbenova v Praze 9. "Dvaadvacetiletý muž utrpěl vážná mnohočetná poranění, kterým podlehl na místě," doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám