Hlavní obsah

Dělník nepřežil ve Škodě Auto pád ze střechy

– MLADÁ BOLESLAV

Pravděpodobně prudký vítr se stal osudným cizinci, který pracoval pro stavební společnost v areálu mladoboleslavské automobilky Škoda Auto. Z desetimetrové výšky se dělník zřítil na betonovou podlahu. Policie zatím nezjistila cizí zavinění.

Článek

Podle dosavadního vyšetřování tragicky zesnulý muž spolu s dalšími dvěma pracovníky pokládal na rekonstruovanou střechu haly plachtu. Pod ni se pravděpodobně dostal vítr, který pracovníka srazil. Dělník propadl otvorem ve střeše. Cizinec utrpěl rozsáhlá poranění, kterým na místě podlehl.

Podle mluvčího Škody Auto Evžena Krauskopfa byl dělník zaměstnancem externí firmy a v době neštěstí pracoval na zateplení přístřešku jedné z výrobních hal. Potvrdil, že na vyšetřování případu firma spolupracuje s policií a externí firmou.

Tragická nehoda není v tomoto roce prvním neštěstím v mladoboleslavské automobilce. Začátkem ledna zemřel ve firmě Škoda Auto osmačtyřicetiletý spolujezdec v traktoru s vlekem, který vyjel mimo vozovku, narazil do hromady betonových panelů a převrátil se. Muž z traktoru vypadl a traktor jej přimáčkl k zemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám