Hlavní obsah

Auto s nepozorným řidičem na D35 narazilo do náklaďáku a skončilo na střeše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Dálnici D35 ve směru z Olomouce na Ostravu uzavřela v pondělí dopoledne nehoda nákladního a osobního auta. Nehoda se stala na 279. kilometru, všechny nájezdy ve směru na Ostravu musely být po dobu vyšetřování a odstranění následků nehody uzavřeny. Nehoda se obešla bez zranění, dálnice byla opět otevřena před 13:00.

Foto: Policie ČR

Havarované auto na D35

Článek

Nehoda se stala před 10:00. "Řidič vozidla VW Passat jedoucí po dálnici D35 na 279. kilometru ve směru na Ostravu se plně nevěnoval řízení v silničním provozu a narazil do nákladního vozidla před sebou. Po nárazu se osobní vozidlo otočilo na střechu. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Dechová zkouška u obou řidičů byla negativní," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Dálnice byla téměř tři hodiny uzavřena od 275. kilometru včetně všech nájezdů ve směru na Ostravu. Policie zároveň upozorňuje řidiče, že D35 v úseku 281. až 290. kilometru je v obou směrech neprůjezdná kvůli opravě dálničního povrchu. V sobotu se zde následkem tepla zvlnila vozovka.

Kvůli uzavírce horkem poškozené D35 kolabuje doprava

Domácí

"Řidiči by měli počítat s delším časovým dojezdem z důvodu silného provozu na objízdné trase po komunikaci II/437 přes obce Přáslavice, Kocourovec a Daskabát," doplnil policejní mluvčí.

Auta se na vedrem poničenou D35 vrátí nejdříve za čtyři dny

Krimi

Kolaps dnes kvůli uzavření nastal i v Přerově a v okolních obcích, přes které řidiči hledali objízdné trasy. Podle mluvčího ŘSD Jana Rýdla oprava začala v pondělí, úsek D35 mezi Přáslavicemi a Velkým Újezdem by měl být zprovozněn ve čtvrtek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám