Hlavní obsah

Cizinec v Praze napadl své známé boxerem, před policií se skrývá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dva lidi v bytě napadl podle policie 34letý Gruzínec na pražském Chodově. Použil k tomu boxer a nůž. Policisté po něm vyhlásili pátrání a v úterý požádali o pomoc.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z napadení

Článek

Podezřelý Rati Javakhishvili podle kriminalistů vyrazil v polovině března do jednoho z bytů na Chodově na návštěvu. Pil se alkohol a následně došlo k hádce a napadání.

„Podezřelý vytáhl nůž a takzvaného boxera, kterým následně napadl dva poškozené. Ti poté museli vyhledat lékařské vyšetření,“ sdělil mluvčí policie Jan Daněk.

Za pobodání Ukrajinců dostal Uzbek podmínku, podle soudu nechtěl vraždit

Krimi

Policie po něm pak vyhlásila pátrání a uvedla, že muž se pohyboval po Praze 4 a Praze 10, kde bydlel s dalšími cizinci. O pátrání ví, a tak se dle policie zřejmě záměrně ukrývá. Je schopen sáhnout k násilí, policisté ho proto označují za nebezpečného a ozbrojeného.

Muž je vysoký asi 180 cm, má robustnější postavu, hnědé oči, husté černé obočí, krátce střižené černé vlasy a vousy tzv. strniště. Má kulatý obličej, přičemž výrazným znakem jsou odstáté uši. Informace o jeho pobytu přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám