Hlavní obsah

Cizinec v Olomouci brutálně zaútočil na muže na chodníku

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policisté po zhruba měsíci ukončili šetření případu, při němž 48letý cizinec brutálně napadl v centru Olomouce 61letého muže z Novojičínska. Způsobil mu zranění. Právo o tom informovala policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

Cizinec podle mluvčí muže napadl v polovině prosince na chodníku jedné z ulic v centru města. „Chytil jej za oděv a natlačil do přilehlé prodejny. Zde ho odhodil na podlahu, kleknul mu na hrudník a snažil se ho zasáhnout pěstmi do obličeje,“ uvedla mluvčí.

Napadený muž se podle ní při pádu uhodil hlavou o zem. Následným úderům se již dokázal ubránit a žádná z ran jej přímo nezasáhla. Přesto skončil v péči lékařů a následně v pracovní neschopnosti.

Mladík zbil v Břeclavi muže nohou od stolu

Krimi

Policisté cizince obvinili ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví. „V případě prokázání viny a odsouzení hrozí útočníkovi trest odnětí svobody šest měsíců až tři léta,“ doplnila Vaňharová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám