Hlavní obsah

Chodce na špatné straně cesty srazilo auto, na místě zemřel

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Střet s osobním autem na neosvětleném úseku silnice v mrazivém podvečeru nepřežil ve středu večer chodec, který šel na špatné straně vozovky mezi obcemi Zdounky a Zborovice na Kroměřížsku.

Foto: Policie ČR

Dvaačtyřicetiletého muže přehlédl na silnici na Kroměřížsku řidič osobního auta. Chodec nepřežil.

Článek

„Ve středu krátce po půl deváté večer došlo mezi obcemi Zdounky – Zborovice k tragické dopravní nehodě. Čtyřicetiletý řidič osobního vozidla Škoda Rapid jel od Zdounek směrem na Zborovice. V mírném stoupání při míjení se s protijedoucím vozidlem pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy vzdálenosti, na kterou měl rozhled, a přehlédl chodce, který šel při pravém okraji vozovky, taktéž ve směru na Zborovice,“ uvedla Barbora Balášová z kroměřížské policie.

„Dvaačtyřicetiletý chodec měl na sobě tmavé oblečení bez reflexních prvků, navíc šel po špatné straně. Při nehodě utrpěl smrtelná zranění. U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku i test na drogy, obojí s negativním výsledkem. Dopravní policisté nehodu i nadále šetří,“ konstatovala Balášová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám