Hlavní obsah

Čelní střet s náklaďákem nepřežila řidička auta na Rychnovsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobruška
Aktualizováno

Tragickou nehodu vyšetřují dopravní policisté na Rychnovsku, kde v pátek nad ránem zemřela řidička osobního auta, které se čelně střetlo s protijedoucím nákladním vozidlem. Další dva lidé, kteří s ní cestovali, utrpěli zranění.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Při nehodě zemřela řidička auta.

Článek

Nehoda se stala na hlavní silnici I/14 mezi Náchodem a Rychnovem nad Kněžnou.

Mladá řidička nabourala s mercedesem do stromu. Osmnáctiletá spolujezdkyně zemřela

Krimi

Na místo byl vyslán vrtulník. „Řidička vozidla Renault z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru a tam se čelně srazila s protijedoucím kamionem Volvo. Osmatřicetiletá žena na místě po střetu zemřela. Nehoda se stala o půl třetí ráno," řekla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Havarované nákladní auto

Předběžná škoda na vozidlech činí 225.000 korun. „Příčiny a okolnosti tragické dopravní nehody šetří kriminalisté z Rychnova nad Kněžnou," uvedla Pižlová.

Mladá řidička na Kroměřížsku vjela do protisměru. Její spolujezdkyně zemřela

Krimi

Silnice byla v místě nehody přes dvě hodiny pro nákladní dopravu zcela uzavřena, zhruba od 5:00 do 7:00 policisté řídili provoz kyvadlově. Objízdná trasa pro osobní vozidla vedla přes Dobrušku, Opočno, Semechnice, Podbřezí a Rychnov nad Kněžnou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám