Hlavní obsah

Bratrovi napsal, že se zabije, a odešel. Policie pátrá po muži z Jesenicka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v pondělí večer zahájila rozsáhlou pátrací akci po pohřešovaném šestadvacetiletém muži ze Staré Červené Vody na Jesenicku. Bratrovi oznámil, že chce spáchat sebevraždu, a odešel z domova. Mladíka se zatím nepodařilo najít. Na sobě by mohl mít šedé tepláky, maskáčovou čepici a s sebou batoh zelené barvy. Oznámila to v úterý policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný mladík je 165 - 170 cm vysoký, má obézní postavu, nosí brýle a má hnědé vlnité vlasy a hnědé oči.

Článek

Rodina oznámila policii pohřešování mladíka v pondělí.

„Bratrovi ve večerních hodinách napsal SMS, že se loučí se životem, a odešel neznámo kam. Policisté povolali do pátrací akce všechny síly i prostředky. S pátráním pomáhají již od večerních hodin jak profesionální, tak dobrovolní hasiči, členové horské služby, pátrací psi i psi na plošné vyhledávání a také dobrovolníci z řad veřejnosti. Do akce byl nasazen vrtulník s termovizí,” uvedla Neubauerová.

Pátrací týmy opakovaně prohledaly okolí Staré Červené Vody, mladíka ale zatím nenašly. V úterý se do pátrací akce zapojili potápěči policie a hasičů, kteří prohledávají všechny vodní plochy v okolí.

Pohřešovaný mladík má obézní postavu, hnědé oči a vlnité hnědé vlasy. „Prosíme občany, kteří pohřešovaného mladíka někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na linku 158,” dodala Neubauerová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám