Hlavní obsah

BMW se řítilo Prahou rychlostí 220 km/h, honička skončila nehodou

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Více než dvousetkilometrovou rychlostí ujížděl ve čtvrtek večer policistům v Praze řidič BMW. Do pronásledování byl zapojen mimo jiné policejní vrtulník. Ujíždějící řidič nakonec havaroval v pražské Krči.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční nehoda po honičce v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

„Policejní hlídka chtěla na Černém Mostě v Praze zastavit k silniční kontrole řidiče osobního vozu, ten ale začal ujíždět. Protože místy rychlost dosahovala více než 220 km/hod., přivolali policisté na pomoc policejní vrtulník,” řekla Novinkám policejní mluvčí Lucie Drábková.

Řidič ujížděl před policisty přes Černý Most, Kyje až do pražské Krče, kde v Budějovické ulici havaroval.

„Ujíždějící vůz narazil do neznámého předmětu, který byl odmrštěn a poškodil také policejní vozidlo jedoucí za ním. Ve voze cestovali dva lidé, z nichž jeden z místa utekl, druhého policisté na místě zadrželi. Museli při tom použít donucovací prostředky," doplnila mluvčí.

U zadrženého muže provedli policisté testy na alkohol a na drogy. Ten druhý byl pozitivní na pervitin.

Policisté Budějovickou ulici obousměrně uzavřeli. Nehodou se zabývají dopravní policisté. Proč přesně řidič BMW zběsile ujížděl, budou dále zjišťovat policisté společně s kriminalisty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám