Hlavní obsah

Auto se zaklínilo mezi tramvaj a plot, hasiči vyprostili spolujezdce

Právo, Jaroslav Švehla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

V Jablonci nad Nisou se v pátek dopoledne srazila tramvaj s osobním automobilem. Posádku automobilu převezli záchranáři do nemocnice. Cestující v tramvaji neutrpěli žádná zranění.

Foto: HZS Libereckého kraje

U nehody tramvaje a automobilu zasahovali hasiči.

Článek

„Posádku automobilu se středním a lehkým zraněním jsme převezli na chirurgii jablonecké nemocnice,“ řekla mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Lenka Markovičová.

Foto: HZS Libereckého kraje

U nehody tramvaje a automobilu zasahovali hasiči

Na místě zasahovali i hasiči. „Řidičku vozu Suzuki Swift se podařilo dostat v šoku dveřmi, ale spolujezdec zůstal zaklíněn, protože nárazem se vůz skřípl mezi tramvaj a plot. Hasiči osobní automobil tedy nejprve odtlačili a poté pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení dostali ven i zraněného muže,“ uvedla mluvčí Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje Zdenka Štrauchová.

Foto: HZS Libereckého kraje

U nehody tramvaje a automobilu zasahovali hasiči

Nehoda se stala u křižovatky ulic U Nisy a Liberecká. „Nasadili jsme náhradní dopravu autobusy," informoval mluvčí Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou Tomáš Krebs, podle nějž bylo v minulosti v tomto úseku kvůli obdobným dopravním nehodám nainstalováno signalizační zařízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám