Hlavní obsah

Auto na Sokolovsku zůstalo po nehodě vzpříčené mezi stromy, řidič zemřel

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

O život přišel v neděli dopoledne řidič osobního vozidla, se kterým sjel ze silnice mezi Boučím a Dolními Nivami na Sokolovsku mezi stromy.

Foto: Foto HZS KK

Havarované vozidlo se zaklínilo mezi stromy.

Článek

„Na silnici z Boučí na Dolní Nivy osobní auto vylétlo mimo komunikaci a narazilo do stromů podél cesty,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

„Uvnitř vozidla zůstal zaklíněný řidič. Přivolaní hasiči museli nejprve stabilizovat vozidlo, poté s použitím hydraulických nástrojů vyprostili muže zaklíněného uvnitř vozidla. Lékař záchranné služby konstatoval smrt muže,“ pokračoval mluvčí.

Foto: HZS KK

Havarované vozidlo se zaklínilo mezi stromy.

Protože původní hlášení na tísňovou linku o nehodě zmiňovalo dvě zaklíněné osoby, hasiči společně s policisty důkladně prohledali široké okolí nehody. „Žádnou další osobu jsme ale nenašli,“ dodal Kasal.

„Pro vyproštění samotného havarovaného auta museli hasiči vyřezat motorovými pilami několik stromů. Provoz na silnici byl kvůli nehodě celé dopoledne uzavřený, obnovený byl až po poledni,“ uzavřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám