Hlavní obsah

Auto na Hradecku srazilo klokana, veterináři ho museli utratit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

U Třebechovic pod Orebem na Hradecku srazilo ve středu ráno auto klokana. Veterináři zraněné zvíře museli utratit. Po majiteli klokana nyní policie pátrá.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Klokana srazila kolem 06:00 řidička osobního auta na silnici I/11. „Klokan jí vběhl do cesty. Žena jela směrem do Hradce Králové a na nenadálou situaci již nedokázala zareagovat,” řekla mluvčí policie Iva Kormošová.

Auto klokana odmrštilo do příkopu, kde zůstal ležet. Zraněné zvíře si převzali pracovníci Záchranné stanice ČSOP z Jaroměře, ale nakonec musel být kvůli zraněním utracen.

Hasiči na Opavsku naháněli býčky i klokana

Krimi

Řidička při nehodě zraněna nebyla, pod vlivem alkoholu podle policie neřídila. Škodu na autě policie odhadla na 20 tisíc korun, na klokanovi na 10 tisíc korun.

Policie se v blízkém okolí pokusila zjistit majitele klokana, ale zatím bez výsledku. Majitel klokana a případní svědci se mají přihlásit na lince 158 nebo na dopravním inspektorátu v hradecké čtvrti Malšovice.

Foto: Policie ČR

Poškozené auto

Reklama

Výběr článků

Načítám