Hlavní obsah

Auto i s řidičkou se po pádu z mostu zapíchlo do potoka

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nivnice
Aktualizováno

S lehkým zraněním vyvázla z hrozivě vypadající nehody mladá řidička, která havarovala na Uherskohradišťsku. Vozidlo spadlo ze silničního přemostění, čelem se zřítilo do koryta potoka, načež skončilo na střeše. Devatenáctiletá dívka se z něj dostala sama před příjezdem záchranářů, kteří ji přepravili do nemocnice.

Foto: HZS Zlínského kraje

Havarované auto vytáhli pomocí jeřábu

Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek po 19. hodině v obci Nivnice. Auto sjelo ze silnice z úrovně mostu, na místě zasahovali hasiči.

Mladá řidička vrazila do dvou domů, strhla totiž volant před zvířetem

Krimi

„Po jejich příjezdu byla žena již mimo vozidlo. Řidička skončila v péči posádky zdravotnické záchranné služby a ta ji odvezla do nemocnice na další vyšetření,” sdělila ve čtvrtek mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Řidička spadla s autem do koryta řeky

Mluvčí policie Simona Kyšnerová sdělila, že řidička nezvládla jízdu s vozidlem  Peugeot 206 mezi obcemi Nivnice a Suchá Loz.

„Na rovném úseku se zřejmě plně nevěnovala řízení, vyjela vpravo mimo komunikaci a havarovala v potoce, kde se s autem přetočila na střechu,” upřesnila mluvčí s tím, že dechová zkouška na alkohol byla u lehce zraněné dívky negativní.

Řidička zůstala po čelní srážce na Znojemsku zaklíněná, hasiči naštěstí zrovna jeli kolem

Krimi

Hasiči zařídili u auta protipožární opatření a provozní kapaliny, které z něj unikaly, zachytávali pomocí norné stěny. Vrak vozidla pak vytáhli pomocí vyprošťovacího auta.

Foto: HZS Zlínského kraje

Unikající provozní kapaliny zachytávali hasiči pomocí norné stěny

„Na vozidle vznikla škoda třicet tisíc korun. Nehodu i nadále řeší uherskohradišťští dopravní policisté,” dodala Kyšnerová

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám