Hlavní obsah

Mladá řidička vrazila do dvou domů, strhla totiž volant před zvířetem

Novinky, kub
Kraslice

Se zraněním vyvázla mladá řidička z komplikované nehody na Sokolovsku, kde se za volantem Nissanu vyhýbala zvířeti, dostala se do smyku a vrazila postupně do dvou domů. Záchranka dívku přepravila do nemocnice, zkouška na alkohol byla negativní.

Foto: Policie ČR

Osmnáctiletá řidička utrpěla při nehodě zranění, se kterými musela do nemocnice

Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek krátce před desátou hodinou večer v Kraslicích na Sokolovsku.

Osmnáctiletá řidička jela do centra obce a údajně se měla chtít vyhnout zvířeti na silnici, ale při manévru podle policie nepřizpůsobila rychlost svým schopnostem a stavu silnice. O jaké zvíře se mělo jednat, policie neupřesnila.

Mladá opilá řidička ze zatáčky rotovala do pole

Krimi

„Následně měla automobil uvést do smyku, přejet do protisměru a poté narazit do zdi rodinného domu. Od něj se měl osobní automobil odrazit zpět do silnice a vzápětí narazit do dalšího rodinného domu,” popsal v pátek nehodu mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Foto: Policie ČR

Řidička podle policie nepřizpůsobila rychlost auta svým schopnostem a stavu silnice

Dívka při nehodě utrpěla zranění, se kterými ji záchranka přepravila do nemocnice. Rozsah zranění policie neupřesnila, mluvčí pouze zmínil, že se dívka mohla podrobit dechové zkoušce na alkohol a byla negativní.

Řidička se vyhýbala kočce a vjela na trať, pak do auta narazil vlak

Krimi

Škodu na autech a poničených rodinných domech vyšetřovatelé předběžně vyčíslili na částku 350 tisíc korun. „Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,” dodal Kopřiva.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám