Hlavní obsah

Agresivní muž napadl u přechodu v Ostravě řidiče

Právo, plk
Ostrava

Po neznámém útočníkovi, který v úterý večer napadl v Rudné ulici v Ostravě-Zábřehu třiašedesátiletého šoféra, pátrají ostravští policisté. Napadený schytal od agresora několik ran do hlavy.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K útoku došlo kolem 20. hodiny. „Poškozený řídil motorové vozidlo značky Mitsubishi, přičemž zastavil před přechodem pro chodce na signál semaforu. V době, kdy zastavil před přechodem, otevřel neznámý muž znenadání dveře jeho vozu a opakovaně ho udeřil do hlavy,“ popsala policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Oběť se podle jejích slov bránila, útočník však bil muže dál. „Vůz poškozeného se při incidentu rozjel a dveřmi narazil do nedalekého sloupu veřejného osvětlení,“ doplnila s tím, že policisty přivolala svědkyně, která místem procházela. Zbitý muž byl při útoku zraněn, doba léčení nebyla dosud stanovena.

Napadený byl po útoku otřesený. Policistům vypověděl, že neví, zda byl útočník řidičem jiného vozu, nebo se jednalo o kolemjdoucího, stejně tak údajně nevěděl, proč ho muž vůbec napadl.

Kriminalisté, kteří případ vyšetřují jako výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, přivítají jakékoliv informace od svědků na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám