Hlavní obsah

Při nehodě sanitky těžce zraněni řidič a sestra

Právo, Novinky, ČTK, pno, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TÁBOR

Na Táborsku neměli v úterý šťastný den řidiči dvou sanitek a jednoho policejního vozu. Při nehodách těchto vozidel integrovaného záchranného systému bylo celkem zraněno pět lidí. Všechny nehody se staly kolem desáté hodiny dopoledne. Srážky si vyžádaly zranění dvou záchranářů, jednoho policisty a jednoho pacienta.

Článek

Na boku skončila po smyku sanitka u Roudné. Druhé vozidlo záchranářů narazilo přímo v Táboře do svahu. Poslední nehoda se stala v Klenovicích, kde se s policejním vozem střetl osobní automobil.

Sanitka v Roudné dostala na své cestě od Soběslavi na Tábor boční smyk a narazila do svahu. Poté se převrátila. Při nehodě byli těžce zraněni řidič a zdravotní sestra. Převážený pacient utrpěl podle policie lehčí zranění.

Příčinou nehody policejního vozidla v Klenovicích bylo nedání přednosti. Vozidlu policie nedala přednost dodávka. Jak vážné je zranění policisty není zatím známo. Záchranná služba jej převezla z Tábora do Českých Budějovic.

Proč došlo k nehodě sanitky v Táboře policisté zatím vyšetřují. Automobil narazil přední částí do stavu a zůstal v něm zabořený.

Další nehoda sanitky se stala v úterý v Rokycanech. Tam se převozové vozidlo záchranné služby srazilo s kamiónem. Informace o zraněných nejsou známy.

Reklama

Výběr článků

Načítám