Hlavní obsah

Opilý řidič srazil tříletého chlapce, ten zemřel

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HODONÍN

Tragédií skončila v neděli večer dopravní nehoda v Šardicích na Hodonínsku. Pod koly auta, které řídil opilý šedesátiletý muž, zde zemřel tříletý chlapec, který vběhl pod kola projíždějícího auta. Policisté naměřili řidiči v dechu přibližně 2,1 promile alkoholu.

Článek

"Podnapilý při jízdě na přímém úseku chtěl objet zaparkované nákladní vozidlo stojící při pravé straně silnice, ale nevěnoval se plně řízení a ve chvíli, kdy vozidlo objížděl, nedokázal zabránit střetu s dítětem, které nečekaně vyběhlo z levé strany do silnice," uvedla policejní mluvčí Irena Bauer.

Chlapec podlehl těžkým zraněním po převozu do nemocnice. Policisté nehodu stále vyšetřují. Vyšetřovatelé uvítají jakékoli informace od případných svědků neštěstí. Ti se mohou přihlásit na kterékoli policejní služebně nebo na lince tísňového volání 158.

"Řidič si v nejbližší době vyslechne obvinění z trestných činů ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky," doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám