Hlavní obsah

Řidiči v Praze se po zaparkování propadlo auto

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kuriózní situaci musel řešit řidič osobního auta na Kobyliském náměstí v Praze 8 poté, co jej s klidným svědomím zaparkoval a odešel od něj. Po chvíli zjistil, že se pod zadní nápravou jeho čtyřkolového miláčka propadl kus silnice. Majiteli se ani s pomocí dalších kolemjdoucích nepodařilo auto z díry vyprostit, a museli tak požádat o asistenci hasiče.

Článek

"Žádost o pomoc jsme přijali minutu před polednem. Po příjezdu na místo jsme zjistili, že zadní náprava auta se propadla do díry o velikosti přibližně 2x3 metry. Přivolali jsme proto na místo jeřáb, pomocí kterého jsme automobil vyprostili a předali zpět majiteli," uvedl pro Novinky vyšetřovatel pražských hasičů.

Po události byla silnice uzavřena a statici prověřují, zda nemůže dojít k dalším propadům. Proč se silnice propadla, není zatím zřejmé. "Policie událost šetří jako škodní událost," doplnil k netradičnímu případu mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám