Hlavní obsah

Po rvačce skončil muž s pokousaným hrudníkem

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražští záchranáři vyjížděli v úterý odpoledne ke kuriózní rvačce, která se stala před restaurací McDonald ve Chlumecké ulici v Praze 9. Nepohodli se zde dva muži a rozhodli se vyjasnit si své názory soubojem. Oba skončili v nemocnici, jeden dokonce s pokousaným hrudníkem.

Článek

K pranici byli záchranáři přivoláni před třináctou hodinou. Čtyřiapadesátiletý muž jel s rodinou do restaurace, když mu do cesty vstoupil 36letý chodec. Řidič procházejícího se muže napomenul z okénka vozu. Řekl mu, aby se po silnici neprocházel, že tam není přechod ani chodník. Pak zajel k McDonaldu.

Chodec řidiče u občerstvení dostihl a po ústní výměně názorů začala názorová výměna pěstním soubojem. "54letý muž skončil s pokousaným hrudníkem v nemocnici Na Bulovce, stejně jako jeho 36letý soupeř, který utrpěl pohmožděniny po ráně pěstí. Třeba se zde oba rváči usmíří," vyslovila naději na šťastný konec zbytečného incidentu mluvčí pražských záchranářů Simona Cigánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám