Hlavní obsah

V Krnově se brutálně poprali opilí důchodci

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRNOV

Divokým incidentem skončily ve čtvrtek dlouholeté sousedské spory mezi dvěma důchodci v krnovské čtvrti Krásné Loučky. Bezmála osmdesátiletého muže napadl jeho o pět let mladší soused.

Článek

"Zřejmě pod vlivem alkoholu vstoupil na pozemek svého souseda a pak i do domku, kde se neoprávněně zdržoval na chodbě. Majitele pak škrtil, bouchal mu hlavou o zeď a bil ho pěstmi po těle. Zároveň mu vyhrožoval, že ho zabije," uvedla mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová.

Kvůli náhodou procházejícím svědkům svého jednání zanechal a ze sousedova domku odešel. O několik minut později se ale vrátil a rozbil mu skleněnou výplň vstupních dveří. "V ruce držel dřevěnou hůl a opět sousedovi vyhrožoval zabitím. Majitel domu ze strachu utekl oknem," dodala mluvčí.

Důchodce se nyní bude v tzv. zkráceném řízení zodpovídat z porušování domovní svobody a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci. Jeho soused z incidentu naštěstí vyvázl bez zranění.

Kvůli množství nevhodných příspěvků byla diskuse zrušena. Slušným čtenářům se omlouváme.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám