Hlavní obsah

Policisté zatkli muže, jenž měl spadeno na stařenky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Kriminalisté zatkli šestadvacetiletého muže, který v Liberci a Jablonci nad Nisou přepadával starší ženy. Kradl jim kabelky a pokud se bránily, uloupil jim je násilně. Hrozí mu až deset let vězení. Informaci přinesla mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková.

Článek

"V Liberci se pachatel z Děčína dopustil tří loupeží a šesti krádeží. V Jablonci okradl dvě ženy na hřbitově," řekla Suchánková. Hřbitov nebo jeho blízké okolí si jako místo činu vybral mladík třikrát také v Liberci. Tam se jeho obětí stala i jednasedmdesátiletá žena. Kabelku jí vytrhl z ruky tak prudce, až upadla na zem a ztratila vědomí. V Liberci u krematoria smýkal další přepadenou ženou po zemi.

Zločinec z kabelek bral hlavně peníze, mobilní telefony a doklady. Na ženy nejednou zaútočil jen kvůli několika stokorunám. "Zjišťujeme, jestli se pachatel nedopustil dalších trestných činů. V Liberci se pohyboval již od konce března," shrnula Suchánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám