Hlavní obsah

Podvodník nabízel půjčky

Právo, kg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Tísnivé situace mnohých rodin v Brně a také dalších městech využíval 36letý podvodník, který v inzertních novinách nabízel půjčky peněz. Vystupoval pod jménem Lukáš Martin Dráb a své služby nabízel pomocí mobilního telefonu. Přitom však požadoval zaslání částky na účet od jednoho do 10 tisíc korun na administrativní výdaje. Po jejich obdržení pak už jen sliboval vyřízení, ale peněz se nikdo nedočkal.

Článek

"Trestné činnosti se dopouštěl na území celého státu od května loňského roku a předpokládáme, že podvedených může být i několik stovek. Vyšetřování zatím ukázalo, že na svůj účet dostal od důvěřivých lidí 400 tisíc korun, ale to nemusí být zdaleka celá částka. Byli bychom rádi, kdyby se nám ozvali všichni, které tento muž podvedl a to na telefonní číslo brněnské policie 974 625 344. V mimopracovní dobu je možné nechat na záznamníku vzkaz," uvedla Jana Šípková z brněnské policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám