Hlavní obsah

Při nehodě vyhasly tři lidské životy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Tragická dopravní nehoda se stala ve středu dopoledne na silničním obchvatu Bělé pod Bezdězem na Mladoboleslavsku. Po srážce dvou osobních vozidel zahynuli tři lidé. Silnice byla po nehodě částečně průjezdná.

Článek

Nehoda se stala v půl desáté. Dle informací policie jel po obchvatu města od České Lípy Volkswagen Passat. Z vedlejší silnice do něj narazil Favorit.

"Na místě zůstali dvě mrtvé ženy a jeden muž. Dva lehce zraněné jsme odvezli na úrazovou ambulanci do nemocnice v Mladé Boleslavi," uvedla pro Novinky mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

"Na místě zasahovalo několik vozidel záchranné služby. Přivolali jsme také vrtulník, ten byl ale s ohledem na úmrtí osob následně odvolán," doplnila mluvčí.

Všichni mrtví jsou ze Škody Favorit, řidič a spolujezdec z volkswagenu byli zraněni lehce. Po nehodě byl na silnici částečně omezen provoz, policisté řídili dopravu kyvadlově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám