Hlavní obsah

Těhotná žena strávila noc na záchytce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Na ostravské záchytné stanici strávila silvestrovskou noc asi 30letá těhotná žena. Doma v opilosti nožem předtím ohrožovala své tři děti. Řekla to lékařka Růžena Mašková.

Článek

Celkem se během noci vystřídalo v protialkoholní  stanici Městské nemocnice Ostrava 12 lidí, což je počet srovnatelný s loňskem, kdy bylo lidí třináct. 

"Závěje sněhu asi vytvořily opilcům polštářky, takže se jim lépe padalo a vstávalo. I na chirurgii ošetřili méně úrazů než obvykle," uvedla lékařka.

Tradičně agresivnější byli lidé, kteří nezvládli alkoholovou smršť při oslavách ve Stodolní ulici. Několik jich přivezla po rvačce policie. "Mladí lidé často v barech na Stodolní kombinují alkohol s marihuanou a pak jsou rozvernější," řekla Mašková.

Na záchytce přespal i jeden z tradičních hostů, který má v pomyslné knize návštěv už přes 50 čárek. "Mezi našimi klienty dnes byli i asociálové bez zaměstnání, od kterých nikdy stanovenou tisícovku za přenocování neuvidíme. Říkají, že jsou bez peněz, ale na alkohol mají vždycky," divila se Mašková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám