Hlavní obsah

Večerní nehoda zablokovala dálnici D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ REPUBLIKA

Dvě těžká a dvě lehká zranění si vyžádala sobotní nehoda tří osobních aut ve 21 hodin na 55 kilometru dálnice D1 ve směru na Brno, kvůli které byla dálnice na hodinu v obou směrech uzavřena. Poté byl provoz několik hodin možný pouze v přídatném stoupacím pruhu. Vzhledem k minimálnímu provozu se utvořila kolona v délce zhruba 300 metrů.

Článek

Jednatřicetiletý muž byl s těžkým úrazem nohy převezen do vinohradské nemocnice v Praze, jeho spolujezdce s poraněnou páteří letecká služba dopravila do nemocnice v Motole. Další muž s lehčími poraněnými skončil v nemocnici v Benešově.

V neděli to uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková s tím, že oba těžce zranění muži jsou vietnamské národnosti, Lehce zraněný je Čech. Příčiny nehody se vyšetřují

Smrtelné nehody na východě Čech

Při dopravních nehodách na východě Čech zemřeli na Štědrý den tři lidé. Záchranáři v sobotu dopoledne zasahovali u obce Morašice na Pardubicku u hořícího osobního automobilu, ze kterého vyprostili ohořelé tělo. Vůz následně odvezla odtahová služba. "Příčina vzniku požáru nebyla dosud stanovena, škoda byla předběžně vyčíslena na 50 000 korun," uvedla mluvčí pardubických hasičů.

Odpoledne hasiči zasahovali také u dopravní nehody u obce Stojice také na Pardubicku, kde se srazily dva osobní automobily. Jeden z pasažérů zemřel, další utrpěl zranění. "Příčina nehody je v šetření, zřejmě ale jeden automobil předjížděl na nepřehledném úseku, nestihl se zařadit do svého pruhu a čelně se srazil s protijedoucím automobilem," popsal nehodu policista.

Tragicky skončila také srážka cyklisty s osobním autem ve Vamberku na Rychnovsku. Nehodu zavinil cyklista, který nedal osobnímu vozu přednost. Těžce zraněný muž byl převezen do hradecké fakultní nemocnice, večer následkům zranění podlehl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám