Hlavní obsah

Mladá žena přepadla poštu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Asi dvacetiletá žena přepadla v úterý na Svatém Kopečku u Olomouce poštu. Zaměstnankyni pošty donutila vydat peníze a utekla. Policie po ženě pátrá. Osmapadesátiletá pracovnice pošty nebyla při přepadení zraněná, utrpěla však psychický otřes.

Článek

Neznámá žena vstoupila do budovy v době, kdy tam byla pracovnice sama.

"Pachatelka provozovnu uzamkla klíčem, který byl v zámku dveří. Nejdříve se pohybovala v prostoru pro zákazníky, potom vešla za přepážku do prostoru pro zaměstnance a opakovanými verbálními výroky si vynucovala vydání peněz," řekla ve čtvrtek olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Upřesnila, že pachatelka měla po celou dobu jednu ruku v kapse u kalhot a druhou si před obličejem přidržovala límec svetru roláku. Po vydání peněz z pošty utekla.

Podle policie je neznámé ženě zhruba 20 let, měří 175 centimetrů, má štíhlou postavu. Na sobě měla zimní béžovou bundu, černý pletený rolák, černé kalhoty a černou pletenou čepici.

Policie žádá svědky, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v blízkosti pošty, aby se ozvali na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám