Hlavní obsah

ExVyvolený Michal u soudu tvrdí, že je nevinný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

ExVyvolený Michal Fraš v pátek u Obvodního soudu pro Prahu 3 vypověděl, že se cítí nevinen. S dalšími devíti lidmi je obžalován z kuplířství s luxusními prostitutkami. U soudu zopakoval to, co už říkal v pořadu TV Prima, že v uvedené firmě pracoval pouze dva týdny a o ničem nevěděl.

Článek

"Vozil jsem hostesky jako řidič, měl jsem přísně zakázáno se s nimi bavit a ony ani nechtěly, byly namyšlené a já jsem je nezajímal," vypověděl Fraš před soudem.

Obžalovaní měli provozovat agenturu Eli Bohemia, která celosvětově nabízela luxusní prostitutky. Údajný zisk firmy za dva roky činí 99 miliónů korun. Organizátorem gangu je podle žalobkyně Slovák Maroš Kuchež. Ten u soudu již v pondělí popřel, že by dívky nutil či přemlouval k sexu s klienty. Měla to být jejich svobodná vůle. Mezi obžalovaný stanul i známý fotograf Adolf Zíka. Ten soudu zase řekl, že si myslel, že fotil hostesky.

Nevěděl, že dívky jsou prostitutky

Stejně jako v reality show Fraš zopakoval, že ve firmě pracoval pouhé dva týdny. Měsíčně si měl vydělat jedenáct tisíc korun za dva dny práce a dva dny volna. Odpracovaná částka mu byla vyplacena. Odešel údajně proto, že si nepadl do oka s Kuchežem.

"V sídle firmy byl seznam se jménem dívky a místem, kam ji mám odvézt," popisoval Fraš náplň práce. Podle něj byly dívky velmi krásné, vypadaly jako modelky z časopisů a byly vždy velmi luxusně oblečené. "Vozil jsem je buď na letiště, nebo po místech v Praze, například do hotelu Don Giovanni či jednou na letňanské výstaviště ke stánku AAA Auto Praha," vyprávěl Fraš. O tom, že by dívky jezdily za klienty za účelem prostituce, prý neměl ani tušení.

Hlavní líčení s údajným gangem kuplířů bude pokračovat 30. ledna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám