Hlavní obsah

Nehoda kamiónů blokovala provoz na D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další nehoda nákladních aut blokovala nejvytíženější dopravní tepnu v Česku - dálnici D1. Na 166,5 kilometru ve směru na Prahu poblíž čerpací stanice U Devíti křížů se v pondělí ráno srazily dva kamióny a jedno osobní auto. Provoz byl zcela obnoven před desátou hodinou.

Článek

"Hlášení o nehodě jsme přijali v 5:32, střetly se dva maďarské kamióny značek MAN a Renault a osobní vůz Mercedes, který se převrátil na střechu. Kamión MAN převážel čalouněné sedací soupravy, které se rozsypaly po silnici," popsal Novinkám situaci mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Haid.

Podle Haida se nehoda stala v místě, kde se tři jízdní pruhy spojují do dvou. Při nehodě se lehce zranili dva lidé, řidič a spolujezdyně MANu. 

Před místem nehody se tvořily několikakilometrové kolony. Zpočátku byl průjezdný odstavný pruh, policie však musela dopravu zcela uzavřít alespoň na patnáct minut kvůli ostranění kamiónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám