Hlavní obsah

Auta srazila dva chodce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Záchranka Středočeského kraje v pátek ve večerních hodinách vyjížděla hned ke dvěma případům, při nichž osobní vůz srazil chodce. Oba muži byli převezeni do nemocnice. Novinky o tom v sobotu informovala tisková mluvčí Územního střediska záchranné služby Středočeský kraj Tereza Janečková.

Článek

K prvnímu případu záchranka vyjela kolem 18:00 do Staré Boleslavi, kde osobní auto srazilo muže narozeného v roce 1932. Záchranáři mu ošetřili tříštivou frakturu bérce levé dolní končetiny a převezli na traumatologii pražské nemocnice Na Bulovce.

V 19:45 znovu vyjížděli do Hlízova na Kutnohorsku. Dvaapadesátiletý muž, jehož vůž srazil, měl vážný úraz hlavy a zhmožděné dolní končetiny. Byl v bezvědomí. Po zajištění dýchacích cest intubací s připojením na umělou plicní ventilaci byl předán letecké záchranné službě, která ho převezla do pražské nemocnice ve Střešovicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám