Hlavní obsah

Kamión plný klád zabil při nehodě dva lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAVLÍČKŮV BROD

Silnice u obce Kohoutov na Havlíčkobrodsku je kvůli tragické nehodě neprůjezdná. Při srážce kamiónu se dřevem, osobního auta a cyklisty dva lidé zahynuli, další dva jsou těžce zranění. Na místě zasahují hasiči, záchranka, vrtulník a policie.

Článek

"Předpokládáme, že odstraňování následků nehody potrvá minimálně čtyři hodiny," uvedl pro Novinky operační důstojník policie v Havlíčkově Brodě.

Při nehodě zahynul i cyklista, který jel za osobním automobilem a nehody se také zúčastnil. "Pod kládami zůstala jedna osoba. Jednalo se o cyklistu, který zrovna po silnici projížděl. Cyklista zůstal uvězněn pod kládami a na následky nehody zemřel," uvedla mluvčí pardubických hasičů Vendula Horáková.

Nákladní automobil převážející klády z lesa vjel z neznámých příčin do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozem Škoda Fábia, ve kterém jeli dva lidé. Řidič osobního vozidla svým zraněním podlehl, jeho spolujezdec utrpěl těžká zranění.

Odstraňování následků nehody komplikují rozsypané klády na silnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám