Hlavní obsah

Fotbalový fanoušek zranil v Karlových Varech rozhodčího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Zatím neznámý fanoušek napadl po skončení fotbalového zápasu krajského přeboru mezi Lokomotivou Karlovy Vary a OSS Lomnice na Sokolovsku pětačtyřicetiletého hlavního rozhodčího. Udeřil ho silně do obličeje a pak z místa utekl. Rozhodčí upadl do bezvědomí a sanitka ho musela převézt k ošetření do nemocnice. ČTK o tom v neděli informoval policejní mluvčí Pavel Valenta.

Článek

 Incident se stal před kabinami hráčů a rozhodčích v areálu na Růžovém vrchu, kam se fanoušek dostal. Policie se nyní pokusí ve spolupráci s pořadateli zjistit jeho totožnost. Proč fanoušek na rozhodčího zaútočil, není dosud jasné.

Domácí svého soupeře ze Sokolovska jednoznačně přehráli a zvítězili 5:1. "Rozhodčí vyloučil dva hostující hráče. To mohl být jeden z důvodů, kvůli kterému k napadení došlo," řekl sekretář Okresního fotbalového svazu v Karlových Varech Jiří Špak. Podle něj nebude mít incident vliv na konečný výsledek utkání, protože se stal až po jeho skončení.

Není však vyloučeno, že budou vůči domácímu oddílu uplatněny sankce pro selhání pořadatelské služby, pokud by se prokázala. "Klub se může připojit k trestnímu stíhání fanouška, který ho tímto způsobem poškodil," dodal Špak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám