Hlavní obsah

Dálnice D8 je po nehodě průjezdná

Právo, Novinky, Monika Doulíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Dopravní nehoda nákladního a osobního vozu zablokovala na 39. km dálnici D8 ve směru na Teplice. Po srážce vypukl požár. Jedna osoba nehodu nepřežila. Dálnice už je průjezdná.

Článek

Sedmadvacetiletá řidička Škody Felicie, která vjela na dálnici D8 zezadu pod náklaďák, na místě zemřela. "Krátce po 13. hodině se na 39. km D8 ve směru od Prahy na Lovosice srazila dvě auta - osobní a nákladní. Po srážce začalo na místě hořet. Při nehodě zemřel jeden člověk. Dálnice bude uzavřena do sedmnácti hodin," uvedla v 16:00 policejní mluvčí Jarmila Hrubešová.

Řidiči náklaďáku se nic nestalo. Ačkoliv je případ v šetření, pravděpodobným viníkem nehody byla řidička. Z neznámých příčin najela v plné rychlosti do nákladního automobilu a vklínila se doslova pod něj. Řidič náklaďáku jí táhl několik desítek metrů za sebou, než si něčeho všiml. Vypadá to, že řidička neuhořela, ale byla mrtvá už při nárazu.

"Požár jsme uhasili, zaklíněné ohořelé auto jsme vytáhli z náklaďáku lanama. Předběžná škoda byla odhadnuta na 480 tisíc Kč," řekl Právu operační důstojník litoměřických hasičů. Nákladní vůz byl jen zezadu mírně ohořelý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám