Hlavní obsah

Muž s nekonečnou erekcí je zpět za mřížemi

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLATOVY

Ve vazbě plzeňské věznice skončil ve čtvrtek sedmatřicetiletý muž z Klatovska, který se minulý měsíc při svém posledním pobytu za mřížemi proslavil nekonečnou erekcí. Od té mu museli pomoci až lékaři na operačním sále. Muž byl zatčen proto, že opilý vtrhl do nočního podniku a pod pohrůžkou násilí donutil barmana, aby mu dal peníze.

Článek

"Byl obviněn z trestného činu loupeže. V noci jej policisté odvezli na záchytku a druhý den ho soudce poslal do vazby, aby nemohl dál pokračovat v trestné činnosti," uvedl Josef Švec z ředitelství klatovské policie.

Muž byl z vazby propuštěn před dvěma týdny krátce poté, co se na specializovaném urologickém pracovišti motolské nemocnice podrobil operaci, při které mu lékaři museli ze ztopořeného penisu vypustit krev. Podle mluvčího plzeňské věznice Václava Sušánky se muž na cele sexuálně vzrušil tak silně, že u něho přetrvávala erekce několik hodin.

Po osvobozující operaci nezamířil zpět do věznice, ale odešel domů, protože mu vypršela vazební lhůta za předcházející trestný čin. Ve věznici tak nyní zřejmě bude pod pečlivějším dozorem, aby si nepřivodil stejné zdravotní komplikace jako v minulosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám