Hlavní obsah

Po Pražském okruhu se řítil neovladatelný obytný přívěs

– Praha

Scéna jako z grotesky se odehrála v sobotu na Pražském okruhu. Před stojící policejní hlídkou totiž projel neřízený odpojený obytný přívěs. Než stačili policisté zasáhnout, přívěs se odporoučel do odstavného pruhu, kde naboural auto, od kterého se odpojil.

BEZ KOMENTÁŘE: Muže na Pražském okruhu dojel vlastní přívěsVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka dohlížela na silniční provoz v sobotu odpoledne a za čelním oknem natáčela provoz palubní kamera. Byla klidná služba, nikdo nepáchal žádný přestupek, když kolem policejního auta prosvištěl obytný přívěs.

„Na tom by nebylo za normálních okolností nic divného, jenže tento přívěs netáhlo žádné auto a nikdo ho ani nijak jinak neřídil. Policisté okamžitě vyrazili situaci řešit především okamžitým zastavením provozu,“ informoval mluvčí policie Tomáš Hulan.

Přívěs situaci vyřešil sám. Z jízdního pruhu vjel do odstavného, kde narazil do auta svého majitele. Ten totiž zaznamenal jeho ztrátu a zastavil. Nikomu se nic nestalo, vznikla škoda pouze majiteli přívěsu.

„Policisté zpracovali událost jako ,malou‘ dopravní nehodu, za kterou majiteli obou nabouraných vozidel uložili přímo na místě blokovou pokutu,“ uzavřel Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám