Hlavní obsah

Žádná loupež se nestala. Pobodaný muž v Praze si zranění způsobil sám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muž s bodným zraněním, který ve čtvrtek v pražských Košířích tvrdil, že byl přepadený, si zranění způsobil sám. Podle policie šlo o demonstrativní způsob, o sebepoškozování. Žádný pachatel proto neexistuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo údajného napadení v Košířích Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Policisté během vyšetřování zjistili, že muž si přepadení vymyslel. Zranění si způsobil sám, zřejmě šlo o demonstrativní způsob, o sebepoškozování,“ řekla v pátek Novinkám mluvčí policie Andrea Zoulová.

Policisté několik hodin hledali útočníka, který ale neexistoval. Práci jim komplikoval fakt, že nebyly dostupné kamerové záznamy ani svědci.

K údajně napadenému muži vyjely hlídky ve čtvrtek před polednem do Nepomucké ulice. Zasahovali tam také záchranáři, kteří ošetřili zraněného muže, jenž se nakonec ukázal jako jediný účastník celého případu.

„Zasahovali jsme u 26letého muže s bodným poraněním, který byl při vědomí. Po nezbytném ošetření byl převezen do nemocnice v Motole,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám