Hlavní obsah

Záběry hasičů: Zásah u hořících aut na D1 v Klimkovickém tunelu a u Studénky

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravskoslezští hasiči likvidovali ve středu odpoledne krátce po sobě dva požáry vozidel na dálnici D1, ve čtvrtek zveřejnili videozáznamy ze zásahů. Nejdřív zachvátily plameny vozidlo v Klimkovickém tunelu, pak museli hasiči vyrazit k požáru auta u Studénky.

V Klimkovickém tunelu na D1 hořelo autoVideo: HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

V tunelu na Ostravsku shořelo osobní auto značky Renault kolem půl čtvrté odpoledne, Novinky informovaly o případu již ve středu. Z vozidla zbyl vrak, kvůli zásahu hasičů byla doprava v tunelu uzavřena.

Nehoda se obešla bez zranění, škoda na autě a tunelu byla vyčíslena na nejméně 100 000 korun. Příčinu požáru vyšetřovatelé zatím neurčili.

Požár auta na D1 u StudénkyVideo: HZS Moravskoslezského kraje

„Bezprostředně po ukončení hasebních prací v Klimkovickém tunelu museli hasiči vyjet k dalšímu požáru osobního automobilu na dálnici D1, a to v úseku mezi Studénkou a Bravanticemi,“ sdělil ve čtvrtek mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Plameny v tomto případě zachvátily auta značky Peugeot, to bylo kolem páté odpoledne, a hasiči požár zlikvidovali za zhruba 10 minut.

„Řidič vyvázl bez zranění. Předběžná škoda byla odhadnuta na 40 tisíc korun. Příčinou požáru byla technická závada v motorovém prostoru,“ dodal Kůdela.

Reklama

Výběr článků

Načítám