Hlavní obsah

Ze sběru bylinek v Brně se senior nevrátil

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Pátrací akci spustili policisté v Brně. Hledají šestaosmdesátiletého seniora, který v sobotu ráno vyrazil na sběr bylinek. Doma zanechal vzkaz. Když se do večera nevrátil, vložila se do věci policie.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Senior je vitální a obvykle chodíval na procházky na louky poblíž konečné stanice tramvaje v Maloměřicích, kam měl v sobotu údajně rovněž namířeno. Policisté po prověření zdravotnických zařízení a případných známých seniora nasadili do pátrání ve vytipovaných lokalitách také několik hlídek a vrtulník s termovizí. Jejich činnost byla zatím neúspěšná. V neděli od rána pátraly v možných prostorách také další pěší hlídky. Do akce byl znovu nasazen vrtulník,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Pátrání je zatím neúspěšné. Pohřešovaný senior je asi 165 cm vysoký, střední postavy. Má prošedivělé krátce střižené vlasy s malou pleší. Občas nosí brýle. Chodí bez hole.

Na sobě měl světle modré kalhoty, hnědou košili a s sebou měl koženou tašku. Případné informace o pohybu hledaného muže lze sdělit na tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám