Hlavní obsah

Nehoda zastavila dopravu na D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dopravu na dálnici D1 na Vysočině zkomplikovala v pátek večer nehoda tří aut na 132. kilometru ve směru na Brno. Informovala o tom policie na Twitteru. Na místě se tvořily kolony.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Ilustrační foto

Článek

„Před 19. hodinou došlo na 132. km ve směru na Brno ke střetu nákladního vozidla, dodávky a osobního vozidla. Při nehodě došlo ke zranění a na místě přistával vrtulník zdravotnické záchranné služby,“ uvedli policisté.

Dálnice ve směru na Brno byla kvůli nehodě neprůjezdná a tvořily se dlouhé kolony. Kolem tři čtvrtě na deset policie uvedla, že provoz byl znovu obnoven. Srážka se nakonec ukázala být méně dramatická, než to původně vypadalo.

„Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby, která byla s podezřením na lehké zranění zdravotnickou záchrannou službou transportována do nemocnice. Dálnice je v místě dopravní nehody již plně průjezdná,“ zrekapitulovala situaci policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám