Hlavní obsah

Mladík se vracel na elektrokole z pálení čarodějnic, zemřel při pádu ze srázu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náhodný svědek našel ve středu ráno v centru obce Březí nedaleko Říčan u Prahy mrtvého mladíka. Ten se podle všeho vracel v noci z pálení čarodějnic a sjel s elektrokolem ze srázu. Případem se zabývají kriminalisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález mrtvého mladíka v Březí u ŘíčanVideo: Novinky

 
Článek

„Ráno jsem šel ke svému rybníku krmit ryby, cestou jsem ve srázu našel mladíka z vedlejší vesnice, na kterém leželo elektrokolo. Zavolal jsem policii a záchranáře a zkoušel mu pomoci, ale už bylo pozdě,” popsal Novinkám nález mladíka muž, který bydlí nedaleko místa nehody.

Přivolaní policisté silnici obousměrně uzavřeli. S vytažením mladíkova těla pomohli hasiči.

Foto: Pavel Janurek, Novinky

Policie na místě nehody

„Dvaadvacetiletý cyklista najel na nezpevněnou krajnici a spadl z přibližně pětimetrového srázu. Při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem. Případem se nyní zabývají kriminalisté, kteří nařídili pitvu. Ta by měla mimo jiné zjistit, zda mladík nebyl v době nehody například pod vlivem alkoholu. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti mladíka podílel kdokoliv jiný, kupříkladu jiný účastník silničního provozu,” sdělila policejní mluvčí Michaela Richterová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám