Hlavní obsah

Staford pokousal na Sokolovsku tři členy rodiny. Odchytáře pak přejelo vlastní auto

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov
Aktualizováno

Tři členy jedné rodiny zranil ve středu večer pes na Sokolovsku. Zvíře napadlo nejprve dítě a pak dva muže. Zranění utrpěl ale i muž, který přijel psa odchytit. Srazilo ho totiž jeho vlastní auto.

BEZ KOMENTÁŘE: Pro zraněného pracovníka odchytu přiletěl vrtulníkVideo: Novinky

 
Článek

Nešťastná událost se stala kolem osmé hodiny večer v jedné z obcí na Sokolovsku. Podle informací Novinek měl staford napadnout nejprve šestileté dítě, a když na pomoc přispěchali dva muži z rodiny, pokousalo zvíře také je. Všichni tři byli následně převezeni do nemocnice.

„Incidentem se usilovně zabýváme a prověřujeme ho. Kriminalisté po zjištění bližších okolností zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Dospělé a dítě zvíře pokousalo na předloktí a na nohou. „Po ošetření byli převezeni do nedalekých nemocnic a dítě následně na specializované pracoviště do Prahy,“ řekl Novinkám mluvčí záchranářů Radek Hes.

Na odchyt psa byla povolána specializovaná firma, i její pracovník však utrpěl zranění, když ho srazilo vlastní auto. Podle zjištění redakce se mu zřejmě vyřadila rychlost a auto se pak rozjelo.

Policie nehodu vyšetřuje. „Při nehodě byl zraněn sedmatřicetiletý muž, který byl letecky transportován do nemocnice. Dopravní nehoda je v šetření policistů,“ doplnil Kopřiva.

„Muž utrpěl těžká poranění a byl převezen leteckou službou do nemocnice v Plzni,“ řekl ke zranění odchytáře Hes.

Zvíře se nicméně podařilo odchytit.

Reklama

Výběr článků

Načítám