Hlavní obsah

V pražských Letňanech hořela auta. Hasiči zasahovali na čtyřech různých místech

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští hasiči likvidovali v sobotu večer v Letňanech požár několika aut hned na čtyřech místech. Jak přesně požár vznikl vyšetřují hasiči ve spolupráci s policií.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční požár aut v LetňanechVideo: Novinky

 
Článek

K prvnímu požáru aut vyjížděli hasiči do Tvrdého ulice okolo půl deváté večer. Hlášen byl požár zaparkovaného auta na parkovišti před domem.

"V době příjezdu naší jednotky již hořela dvě vozidla. Sálavé teplo navíc poškodilo ještě třetí automobil. Hasiči požár zlikvidovali dvěma vodními proudy," řekl Novinkám mluvčí hasičů Martin Kavka.

Hasiči zasahovali na více místech

V průběhu večera byly hlášeny také další požáry aut v okolí. Hasiči a policisté tak museli zamířit také do ulic Kopřivnická, Tupolevova a Bohumínská.

"Mohu potvrdit, že máme hlášeny také další požáry aut. Zda nějak souvisí s předchozím případem z Tvrdého ulice však v tuto chvíli nemohu potvrdit ani vyvrátit," doplnil v průběhu večera mluvčí.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, k ohořelým vrakům aut dorazili kriminalisté, kteří teď společně s vyšetřovatelem hasičů vyšetřují přesnou příčinu požáru. Postupně vyrazili na všechna místa hlášených požárů, daná auta ohledali a vše zadokumentovali.

Přesná příčina požárů ani výše vzniklé škody nejsou zatím známy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám